Dole Fresh Foods Logo

Vind jouw plantage

Al ons fruit gaat rechtstreeks van de plantage naar uw plaatselijke supermarkt. De plantagecode geeft aan welke plantage het fruit dat u eet, heeft geproduceerd. Voer de drie- of vijfcijferige code in om erachter te komen waar uw fruit vandaan komt en kom meer te weten over het land en de mensen die het hebben verbouwd en geoogst!

Dole Banana Farmer
Home Duurzaamheid Montecristo

Montecristo

Kort en goed om te weten: hier vindt u het belangrijkste over land en mensen, klimaat en regio, waarin onze plantage ligt.

Montecristo
Pineapple Farm Image

Facts

Fruit van goede kwaliteit heeft ruimte nodig. De plantage is meer dan 2443 hectare, 6037 acres of 3422 voetbalvelden groot. Er werken op deze plantage 1523 mensen.
Honduras Flag

Honduras

Honduras werd lang geleden bewoond door de Maya's. Het land grenst in het noorden aan de Caribische Zee en in het zuiden aan de Stille Oceaan. In de dichtbevolkte laaglanden van het noordwesten ligt San Pedro Sula. In de laaglanden aan de noordoostkust liggen het junglegebied La Mosquitia en het biosfeerreservaat Río Plátano, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

El Porvenir

Deze landelijke gemeente aan de Caribische kust is ideaal voor de plaatselijke teelt van suikerriet, bananen, ananassen, mais en rijst. Toeristen zijngek op de witte zandstranden en het nabijgelegen nationale park Pico Bonito.

Klimaat

Op grotere hoogtes in het binnenland is het tropische klimaat wat milder. In de warme, vochtige Caribische laaglanden groeien ananassen en bananen bij een gemiddelde jaartemperatuur van zo'n 26 °C of 78 °F. Aan de Caribische kust regent het van mei tot oktober, maar de luchtvochtigheidsgraad is het hele jaar hoog. Weather

Certificeringen voor deze plantage

GLOBALG.A.P. ISO 14001

Goed voor mens en aarde

Ontdek hoe we mensen ondersteunen en onze planeet helpen.

Gemeenschappen verbeteren Onze programma's ondersteunen medewerkers en hun gemeenschappen. Landbouw verbeteren Gezonde grond, betere landbouwmethoden en een geschiedenis van landbouwinnovatie. Ons milieu beschermen Onze duurzame werkwijzen zorgen voor versere producten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Bedrijf

Over Dole Carrières Algemene voorwaarden Code of Conduct Press Releases

Dole Family

Dole Fruit Hawaii Dole Packaged Goods Ocean Cargo Dole Plantation

Media

Facebook Videos Youtube

Contact AGB Impressum Gegevensbescherming Cookies © 2024 Alle rechten voorbehouden.