Dole Fresh Foods Logo

Vind jouw plantage

Al ons fruit gaat rechtstreeks van de plantage naar uw plaatselijke supermarkt. De plantagecode geeft aan welke plantage het fruit dat u eet, heeft geproduceerd. Voer de drie- of vijfcijferige code in om erachter te komen waar uw fruit vandaan komt en kom meer te weten over het land en de mensen die het hebben verbouwd en geoogst!

Dole Banana Farmer
Home Duurzaamheid Perla 1

Perla 1

Kort en goed om te weten: hier vindt u het belangrijkste over land en mensen, klimaat en regio, waarin onze plantage ligt.

Dole Farm Costa Rica (Zurqui)
Banana Farm Image

Facts

Fruit van goede kwaliteit heeft ruimte nodig. De plantage is meer dan 177 hectare, 437 acres of 248 voetbalvelden groot. Er werken op deze plantage 91 mensen.
Costa Rican Flag

Costa Rica

In dit fascinerende land in Midden-Amerika zijn meer dan 100 vulkanen, waarvan er vijf nog actief zijn. Dankzij de diepe, vruchtbare grond groeien hier 10.000 verschillende plantensoorten. Costa Rica staat bekend om zijn kwaliteitskoffie, zoete ananassen en natuurlijk heerlijke bananen.

Limon

Dit is de kleinste provincie van Costa Rica. De regio grenst aan Nicaragua, begint in een bergachtig gebied en eindigt in laaglanden waar veel regen valt. Het nationale park BraulioCarrillo is een populaire bestemming voor ecotoeristen.

Klimaat

Het vochtige, tropische klimaat is perfect voor de bananenteelt. Er valt regelmatig regen en het is er altijd warm. In de zomer (van december tot april) is de gemiddelde temperatuur 27 °C of 80 °F. Zelfs in het regenseizoen (van mei tot november) zakt de temperatuur vrijwel nooit onder de 17 °C of 62 °F. Weather

Certificeringen voor deze plantage

GLOBALG.A.P. Rainforest Alliance ISO 14001

Goed voor mens en aarde

Ontdek hoe we mensen ondersteunen en onze planeet helpen.

Gemeenschappen verbeteren Onze programma's ondersteunen medewerkers en hun gemeenschappen. Landbouw verbeteren Gezonde grond, betere landbouwmethoden en een geschiedenis van landbouwinnovatie. Ons milieu beschermen Onze duurzame werkwijzen zorgen voor versere producten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Bedrijf

Over Dole Carrières Algemene voorwaarden Code of Conduct Press Releases

Dole Family

Dole Fruit Hawaii Dole Packaged Goods Ocean Cargo Dole Plantation

Media

Facebook Videos Youtube

Contact AGB Impressum Gegevensbescherming Cookies © 2024 Alle rechten voorbehouden.